Torget 2, 3256 Larvik, Norway | orgnummer: 917370508
Telefon 33 11 22 00 | info@newair.no

Om Restauranten

Å spise maten som Ambassadør Indisk Resturant serverer er som en liten reise til India. Ambassadør Indisk Resturant presenterer det ypperste og mest spennende fra det indiske kjøkken. De indiske rettene er aromatiske og særdeles velsmakende. Hemmeligheten bak den rike smaken på maten deres er de ferske ingrediensene, eksotiske krydder og urteblandinger. Alt tilbredet etter urgamle oppskrifter. De har en faglært kokk med lang erfaring fra en rekke andre indiske gourmetrestauranter. Og de etterstreber til enhver tid å plukke ut de beste råvarer og krydder, slik at maten som serveres er av ypperste kvalitet. Prøv Ambassadør Indisk Resturant du også!


VÅRE SPESIAL


Meny 1 ( For 2 personner) (Hv,M,CN)

Forett: Chiken Pakora og Samosa Hovedrett:Tandoori Mix : Utvalgte tandoori-merinerte biter av kylling , lam og kongereker grilleti tandoor. Murg Curry: kyllingfiet tilberedt med hvitløk, løk, tomat, ingefær blanding av flre krydder. Dessert: Matka kulf ( hjemme laget indisk nøtter iskrem servere med frukt) (Hv,M,CN) 1 glass rød vin, 1 glass hvit vin og kaff med cognac Dessert: Falgfryt

+ Servers med ris

                        Kr.700 med drikke/ Kr 1000 med drikke

Meny 2 ( For 2 personner)

Forett: Kylling suppe og piyaj pakoda Hovedrett: Chicken Tikka : kyllingfiet merinert i
yogurt, flre krydder og grillet i tandoori oven, Lam Korma: Yetrefiet av lam tilberedt
i kremsaus, krydder og nøtter. Desert: valgtfi

+ Serveres med ris, nan brød og raita

 

Kr 700

Meny 3 (For 4 personner) (Hv,M, Cn)

Forettt: Mix pakora , kylling pakora, jhinga pakoda og samosa Hovedrett: Tandoori plate ( Kylling og Scampi), Tandoori plate ( Kylling og lam), Murg Curry og Chicken tikka Masala Desert: Valgfryt

+ Servers med ris, nan brød og raita

Kr 1400

Meny 4 ( For 4 personner) (Hv,M,CN)

Forett: Jumbo (Mix of All) Hovedrett Tandoori Mix Garlic Tikka Mango Murg Chicken
Chilli Tandoori saus med følger Kylling :Chicken malai tikka masala vegetar rett:
palak paneer Dessert: Matka kulfi Gulab Jamun (Hv,M,CN)


+ 1 flske indisk rødvin og chai eller kaff med desser

Kr 1400/2000


OUR MENY

MENY / Forretter / Appetizers

1. Mix Vegetable Pakora Kr 75

Hakket løk, poteter, blomkål, spinat, aubergine innbakt i kikerter mel.

2. Tomat Rasam /m Egg Kr 75 / m 95

Tomat suppe med krydder og urter.

3. Gol Gappe (H) Kr 110

Små smaksboller laget av semulegryn fylles med poteter og kikerter. Servers med krydder, mynte og tamarind blandevann.7

4. Aloo Samosa (H) Kr 70

Sprøstekt butterdeig fylt med krydret poteter og grønne erter.

5. Haldi Jhinga(SK) Kr 95

Hvitløksmarinerte kongereker grillet i tandoor.

6. Chatpate Scollops (SK) Kr 105

Kamskjell tilberedt I chilisaus med løk og paprika.   

MENY / Supper og Barnemeny

8. Tomat Rasam /m Egg Kr 75 / m 95

Tomat suppe med krydder og urter.

11. Mulligatawny Shorba Kr 80

 Krydret pepper curry kylling suppe med krem og urter.

9. Mushroom Malai Rasam Kr 80

Mushroom tilberedt i fløte saus med krydder og urter.

10. Indian Maggie Rasam Kr 70

 Nudler tilberedt i Indisk masala suppe med hvitløk, krydder og urter.

12. Butter Chicken /m Ris (M, Cn) Kr 119

  Grillet kylling tilberedet i aromatisk kremet tomatsaus.

13. Kylling Tikka (M) Kr 119

Marinert kylling filet grillet i tandoor. Serveres med ris eller pommes frites.

14. Kylling Kesri Korma (Cn, M) Kr 119

      Kylling kokt I svakt krydret fløtesaus tilsatt nøtter og safran.

MENY / Tandoori (Indiske Grillretter)

31. Non Veg Kebab plater / Mix Grill (M, Cn) Kr 239

      En sammensetning av ulike tandoori retter.

32. Reshmi Malai Tikka Kr 219

      Kylling marinert I fløte, nøtter og kardemomme.

33. Chicken Tikka (M) Kr 199

      Kylling marinert i yoghurt tilsatt krydder og urter.

34. Harabhara Chicken Tikka (M) Kr 199

      Kylling marinert I yoghurt tilsatt hvitløk, grønn chili, krydder og urter.

35. Tandoori Lamb Chops (M) Kr 249

      Lamme koteletter i yoghurt tilsatt krydder og urter.

36. Haldi Jhinga (SK, M) Kr 219

      Kongereker marinert i yoghurt tilsatt krydder og urter.

37. Lam Tikka (M) Kr 209

      Lam marinert i yoghurt tilsatt krydder og urter.

38. Tawa Fish (F, H) Kr 209

      Fisk marinert I kikerter mel med grønnsaker, krydder og urter.

MENY / Kylling - Retter (Gryte)

41. Kylling Saag Wala (M) Kr 199

      Kylling tilberedt med spinat, sennep blader, hvitløk, urter og krydder.

42. Kylling Kesri Korma Kr 199

      Kylling kokt I svakt krydret fløtesaus tilsatt nøtter og safran.

43. Butter Kylling (M, Cn) Kr 199

      Kylling tilberedt I aromatisk kremet tomatsaus med nøtter.

44. Kylling Pasanda (M) Kr 209

      Kyllign tilberedt i aromatisk chili saus med fløte.

45. Kylling Curry Home Style Kr 199

      Kylling tilberedt i curry tilsatt fresk koriander og koriander frø.

46. Methi Malai Kylling Kr 209

      Kylling tilberedt med bukkehornkløver, fløte, krydder og urter.

47. Chicken Tikka Masala (M, Cn) Kr 199

      Kylling tilberedt i masala saus tilsatt nøtter.

48. Chili Chicken (H, E) Kr 199

      Kylling tilberedt I soyasaus med løk, vårløk, paprika, tomater og søt chili.

49. Mango Curry Kr 199

      Kylling tilberedt I aromatisk mango saus.

MENY / Lamme - Retter (Gryte)

51. Lam Curry (M) Kr 199

      Benfritt lammekjøtt kokt i aromatisk krydret curry saus.

52. Lam Do Pyaja (M) Kr 209

      Benfritt lam tilberedt med yoghurt, løk, tomater, paprika, krydder, og urter.

53. Lam Kesri Korma Kr 219

      Benfritt lam kokt i svakt krydret fløtesaus tilsatt nøtter.

54. Lam Sharabi (M) Kr 219

 Benfritt lammekjøtt tilberedt I koriander saus med safran og whiskey.

55. Lam Chana Daal Kr 209

      Benfritt lam tilberedt med kremet saus, kikerter daal og nøtter.

56. Lam Tikka Masala (M, Cn) Kr 209

      Benfritt lam tilberedt i masala saus tilsatt nøtter.

57. Lam Saag Wala (M) Kr 209

      Benfritt lam tilberedt med spinat, sennep blader, hvitløk, urter og krydder.

58. Lam Rogan Josh (M) Kr 219

      Mørt benfritt lammekjøtt tilberedt med løk, tomater og aromatisk fløtesaus.

59. Lam Achari Kr 209

      Benfritt lam tilberedt I blanding av forskjellige achari sauser og krydder.

MENY / Fiske / Kongereker - retter(Gryte)

61. Jhinga Kadhai (SK, M, Cn) Kr 209

      Kongereker tilberedt i fyldig krydret saus tilsatt løk, tomater og paprika.

62. Jhinga Masala (SK, Cn) Kr 209

      Kongereker kokt i aromatisk masala saus med nøtter.

63. Jhinga Palak (SK, M) Kr 209

      Kongereker tilberedt med spinat, sennep blader, bukkehornkløver, hvitløk, urter og krydder.

64. Malvani Fish Curry (M, Cn) Kr 199

      Fisk tilberedt i curry saus, kokosmelk tilsatt nøtter.

65. Seafood Masala/ Plater (SK, M, Cn) Kr 219

      Kamskjell, kongereker og fisk tilberedt i fyldig tomatsaus med grønnsaker.

66. Goan Chatpati Machli (H, E) Kr 209

      Fisk tilberedt i soyasaus med løk, vårløk, paprika, eddik og søt chili.

67. Jhinga Daal (SK, M, Cn) Kr 209

      Kongereker tilberedt med kremet saus, kikerter daal og nøtter.

MENY / Vegetar - Retter (Gryte)

71. Kesri Paneer Pasanda (M, Cn) Kr 189

      Paneer(Mysost), kokt i svakt krydret fløtesaus tilsatt cashewnøtter.

72. Mili Jhuli Sabji (M, Cn) Kr 189

      Grønnsaks blanding stekt I panne med løk, tomater, koriander og krydder.

73. Mushroom Do Pyaja (M, Cn) Kr 189

      Sopp tilberedet med løk, tomater, paprika, krydder, og urter.

74. Daal Tadka (M) Kr 179

      Kikerter dal med løk, tomater, hvitløk og ingefær.

75. Pindi Cholle (M) Kr 179

      Kirerter stekt i panne med indisk ost, grønnsaker, koriander og krydder.

76. Paneer Makhni (M, Cn) Kr 179

      Paneer(Mysost) tilberedt I aromatisk kremet tomatsaus med nøtter.

77. Palak Paneer (M, Cn) Kr 179

      Indisk ost tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder.

78. Paneer Chili Kr 189

      Paneer tilberedt I soyasaus med løk, vårløk, paprika, tomater og søt chili.

MENY / Nan brød

81. Nan (H, E, M) Kr 35

Gjæret brød. 

82. Peshawari Nan (H, E, M, N) Kr 50

      Gjæret brød fylt kokos, rosiner, frukt og nøtter.

83. Tandoori Rotti (H) Kr 35

      Tradisjonell Indisk brød laget av grovt mel.

84. Hariyali Nan ( H, M, E) Kr 45

      Gjæret brød fylt med koriander, løk og Indisk ost.

85. Garlic Nan ( H, M, E) Kr 45

Gjæret brød med hvitløk.

86. Butter Nan (H, E, M) Kr 45

Lagvis gjæret brød fylt med smør. 

MENY / Raita

87. Boondi Raita (M) Kr 40

      Yoghurt tilsatt boondi (små kuler av kikerter mel) og krydder.

88. Podina Raita Kr 40

      Yoghurt tilsatt peppermynte og krydder.

89. Kheera Raita (M) Kr 40

      Yoghurt tilsatt agurk, ananas og krydder.

MENY / Lassie, Mineralvann og te/kaffe

91. Mango/ Sweet/ Salt Lassi (M) Kr 60

Indisk yoghurt drikker med forskjellige smaker. 

92. Nimbu Pani Kr 35

       Kullsyrer vann med sitron/ lime smak og krydder.

93. Masala Chai (M) Kr 35

      Indiske te med melk, sukker, ingefær og kardemomme.

94. Svart Kaffe Kr 35

.

95. Mineral vann og brus Kr 40

Cola/Cola Zero, Pepsi Max, Fanta, Eplemost, Farris/Lime.

MENY / Desserts

101. Matka Kulfi (M, Cn) Kr 70

        Indisk iskrem med ulike nøtter.

102. Gajar Ka Halwa (M, N) Kr 80

        Indisk gulrots pudding tilberedt med revet gulrøtter, melk, ghee og nøtter.

103. Gulab Jamun (M) Kr 80

        Friterte kuler av semulegryn og melk I søt sukker velduftende sirup.

104. Falooda (M, N) Kr 85

        Falooda sev tilberedt i melk med basilikumfrø, rose sirup og iskrem.

VÅRT GALLERI